Therapeut en Coach

Nascholing MBK en PsBK

Online geaccrediteerde nascholing MBK en PsBK. De onderwerpen zijn met zorg ontwikkeld en sluiten aan op de Plato normen, De lessen zo samengesteld dat je deze volledig in je eigen omgeving kunt volgen

Trainingen en seminars

Voor verschillende bedrijven en partners verzorgen wij trainingen, masterclasses, nascholingen, lezingen en seminars. Kijk even verder voor het huidige aanbod en verdere details.

Bijles op maat

Je volgt een opleiding orthomoleculaire therapie, kPNI, natuurgeneeskunde, MBK, PsBK. Er is een onderwerp waar je (niet helemaal) uitkomt of meer over wilt weten, Individueel of in kleine groepen kunnen we je verder begeleiden.

Persoonlijk

regeneratie stappen plan

Een 8-weken programma om allerlei kleine of vage klachten, en je gezondheid in het algemeen te verbeteren. Met steeds een weekprogramma, inclusief recepten, weekmenu en andere leefstijladviezen.

detox programma

Een detoxprogramma van 4 weken, dit lijkt lang, maar dit is inclusief afbouw en opbouwdagen. Inclusief recepten, boodschappenlijst en heel veel tips en adviezen.

natuurlijke thuisapotheek

Wil je klachten of wondjes verzorgen met natuurlijke middelen? Met dit programma krijg je 4 modules om je thuisapotheek zo samen te stellen, dat je  steeds met natuurlijke middelen aan de slag kunt.

Bedrijf en Organisatie

trainingen natuurlijk leven op de werkvloer

De training ‘Natuurlijk Leven op de Werkvloer’ is onderdeel van het Forward to Basics Incompany Natuurlijk Leven Programma, 
klik hier voor meer informatie.


De training kan ook ‘los’ geboekt worden (zonder het totale programma). Als inspiratiebron, om op een later tijdstip alsnog het (totale) programma te gaan doen.
De training kan worden gegeven op uw locatie, maar een externe locatie is ook mogelijk.