Wat hebben wij je te bieden

Persoonlijke coaching met paarden

In een of meerdere sessies gaan we aan de slag met jouw vraag of thema. Hierbij gaat het om bewustwording of inzicht(en) vergaren. In oude patronen,in systemische verbanden of verandering van je gedachtengang. Een persoonlijke coachingssessie duurt 60 tot 90 minuten. We starten een sessie met het kort uitdiepen van de vraag en gaan dan aan het werk. Systemisch werken, met of zonder paarden. Met de paarden werkt meestal sneller en geeft vaak een duidelijker inzicht. Maar je kunt er altijd voor kiezen om een sessie zonder paarden te doen.

Jouw financiele investering voor een persoonlijke en individuele sessie is 145 euro.
Vooraf kunnen we ook een serie sessies afspreken. Bij meer dan drie sessies krijg je 10% korting.

Persoonlijke programma’s

We hebben meerdere programma’s ontwikkeld om thuis te gaan doen. Deze programma’s zijn bedoeld om je welzijn, gezondheid en vitaliteit weer op peil te brengen of te houden.
Deze programma’s zijn verschillend van duur. Je krijgt eenmaal per week een email met informatie, opdrachten, filmpjes, links etc. Hiermee ga je zelf aan de slag.
De volgende programma’s hebben we reeds in ons aanbod:

* Regeneratie Stappen Plan
* Detox programma
* Natuurlijke Thuis Apotheek.

Gezondheid, therapie en behandeling

Voor persoonlijke en individuele vragen met betrekking tot gezondheidsklachten, (para)medische behandeling en therapie verwijzen we je door naar Sequana.
Sequana is een integraal medische centrum voor preventieve, natuurlijke, leefstijl en orthomoleculaire behandelmethoden.